Ismerj meg minket!

A Csemeteportál tervezése során egy olyan közösségi oldalt szerettünk volna létrehozni, melyben a kismamák és kisgyermekes szülők egyaránt, számukra és csemetéjük részére is hasznos dolgokra lelhetnek. Megismerkedhetnek a közelükben található foglalkozási, vagy képzési lehetőségekkel, illetve olyan újdonságokra bukkanhatnak melyekről eddig még esetleg nem is hallottak. Célunk, hogy a szülők és csemeték maradandó élménnyel gazdagodjanak, kizökkenjenek az átlag hétköznapokból. Szabad idejük teljen színes programokkal, mókával, kacagással, játékos fejlesztéssel. 

Mi napi szinten azon dolgozunk, hogy népszerűsítsük weboldalunkat a célközönség felé, és minél több foglalkozási lehetőséget, fejlesztési és mozgásformát valamint újdonságot tudjunk bemutatni országszerte oldalunk látogatóinak.

Ha már ismered és kipróbáltad valamely partnerünk szolgáltatását, tevékenységet akkor oszd meg véleményed velünk, és másokkal is. Ezt megteheted minden partnerünk adatlapján az "Értékeld te is résznél"  Ez fontos lehet partnereinknek és azoknak is, akik még csak most ismerkednének vele. Köszönjük!

 

 

Munkatársaink