LCF Kids Clubs Törökbálint

A vidám angol nyelviskola

Ingyenes próbaóra!

>INGYENES PRÓBAÓRA !<

Szeretnéd, ha gyermeked használható nyelvtudást szerezne angol nyelvből, magabiztosan használná a tanultakat és nem okozna nehézséget a kommunikáció idegen nyelven? Szeretnéd, ha mindezt játékosan, stresszmentesen egy remek közösséghez tartozva sajátítaná el? Akkor az LCF Kids Club a te nyelviskolád!

Az LCF Kids Club egy nemzetközi nyelviskola rendszer, ahol a gyerekek már 6 hónapos kortól, egészen 14 éves korig vehetnek részt vidám, hatékony angol nyelvi
foglalkozásokon, tanfolyamokon országszerte immáron 25 éve. Klubjainkban a gyerekek a játékos nyelvelsajátítás mellett számos más módon, akár zenés tornával vagy színjátszással és közösségépítő klubrendezvényekkel is elsajátíthatják az angol nyelvet, míg nyaranta a legizgalmasabb tematikus táborokban válhat belőlük kalóz, lovag, indián vagy akár kém is!

Az LCF Kids Clubban azon dolgozunk, hogy minél több kisgyermek megszeresse az idegen nyelveket, ezért fő célunk, hogy a közös feladatok, a közös sikerélmény, az önfeledt, barátságos és bátorító légkör által biztonságot és önbizalmat szerezzenek a gyerekek a nyelv használatában, hogy az angol ne csak egy iskolai tantárgy, hanem annál ezerszer több legyen számukra.

Az LCF Kids Club módszer lényege, hogy nyelviskoláinkban a gyerekek az anyanyelvükhöz hasonló módon, természetes módon sajátíthatják el az angol nyelvet!
Klubfoglalkozásaink változatosak, a különböző játékokkal és a tanultak ismétlésével a gyerekek elmélyíthetik tudásukat, így rengeteg sikerélménnyel gazdagodnak, ami növeli önbizalmukat is. Ráadásul mindehhez társul a rengeteg kis barát, a tanárok elismerése és a családias légkör is.

>INGYENES PRÓBAÓRA !<

Foglalkozásaink:

LCF KIDS CLUBS BABA- MAMA (6 hó – 3 év): Zenés, játékos, mókás angol foglalkozások a legkisebbeknek és szüleiknek. Foglalkozásainkon családias légkörben, felkészült, képzett oktatókkal tapasztalhatod meg, hogy milyen könnyedén sajátítja el gyermeked az angol nyelvet.

LCF KIDS CLUBS OVISOKNAK (3 -7 év): Vidám, játékos angol foglalkozások, melyeken rengeteg dal, mondóka és mozgásos feladat várja gyermekedet, aki így játszva sajátítja el az angol nyelvet, ennek köszönhetően pedig az iskolában is sikerélménnyel, könnyedén veszi majd a kihívásokat.

LCF KIDS CLUBS KISISKOLÁSOKNAK (7-10 év): Motiváló, élménydús, vidám angol foglalkozások iskolásoknak azért, hogy magabiztosan használják a nyelvet. Tanfolyamjaink remek kiegészítői az iskolai tananyagnak, de a hangsúly a továbbiakban is a játékosságon van.

LCF KIDS CLUBS FELSŐSÖKNEK (10 – 14 év): Motiváló, élményeken alapuló angol tanfolyamok tiniknek. Foglalkozásaink plusz nyelvgyakorlási és nyelvhasználati lehetőséget biztosítanak gyermeked számára a tanórák mellett, így magabiztosan tudja használni már a tanultakat és nem okoz gondot a kommunikáció, sőt még nemzetközi nyelvvizsgára is fel tudjuk őt készíteni.

Üzenet írása

Értékeld te is!

Értékelés