Legyél Partnerünk!

A csemeteportal által lehetőség nyílik, hogy kisgyermekes szülők átláthatóan megtekintsék a közelükben lévő foglalkozási lehetőségeket gyermekük számára.

Egy egyszerűen használható weboldalon keresztül bemutatjuk a közelben található baba-mama foglalkozásokat, gyermekek részére szóló fejlesztési lehetőségeket, sport és mozgásformákat, hobby és művészeti irányzatokat.

Célunk, hogy minden településen egy olyan változatos ajánlati listát mutassunk, melyben minden szülő, gyermeke részére, korosztálytól függetlenül valami hasznosat és érdekeset találhat.  

Miért jó megjelenni a Csemeteportálon?

Manapság egy sikeres marketing kampányhoz elengedhetetlen az online megjelenések és fontos, hogy ezzel megfelelő célközönséget találjunk. Mi ebben segítünk.

Sok szülő bizonyos foglalkozási formákat nem ismer, nem hallott még róla. Így nekik csak annyi dolguk van, hogy kiválasztják a szóba jöhető településeket, és már láthatják is a közelben található lehetőségeket, így könnyedén megismerkedhetnek számukra újdonságokkal.

Kisgyermekekkel foglalkozol? Népszerűsítenéd tevékenységed az igénybevevők körében akár országszerte? Akkor legyél partnerünk és jelenj meg a Csemeteportálon! Regisztrációval és ezzel kapcsolatos kérdésekkel keresd bizalommal munkatársunkat a KAPCSOLAT menüpont alatt.

Fontos: Mivel gyermekekről van szó, partnereinktől megköveteljük, hogy tevékenységükkel kapcsolatban az elvártnak megfelelő színvonalat és hozzáértést képviseljenek!