Stilianos Babauszoda Hálózat

Az első Stilianos Babauszoda 2007-ben nyitotta meg kapuit, ezáltal elérhetővé vált egy kifejezetten gyermekek­nek létrehozott uszoda, mely hálózati szinten már több, mint 10 helyen várja a gyermekeket. Olyan higiénikus, exkluzív és egyben gyermekbarát környezetet álmodtunk meg, ahol Magyarországon az elsők között UV fénnyel fertőtlenített, azaz klórmentes vizet biztosítunk, valamint a babaúszás megreformálásával jóval magasabb szintre emeljük a szol­gáltatás színvonalát. Foglalkozásaink 3 hónapos kortól 8-10 éves korig várják a gyerekeket. A gyermekek és a szülők kényelmesen készül­hetnek fel a pelenkázó és öltöző helyiségekben a foglalkozásokra, majd az izgalmas vízi fejlesztést követően infraszaunában relaxálhatnak. Uszodáink kialakításánál nagy hangsúlyt fektetünk a kismamák igényeire, ezért elszeparált szoptató helyiséggel, valamint a gyermekek etetésére alkalmas eszközökkel látjuk el őket.

KÜLDETÉSÜNK AZ EGÉSZSÉGES GYERMEKFEJLŐDÉS TÁMOGATÁSA

A vízben játékosan, javítjuk,  erősítjük meg a képességeket és készségeket, minden fejlődési területet érintve, mellyel a célunk, hogy megteremtsük az alapját a későbbi sikeres óvodás és iskolás éveknek.

AZ SHD BABAÚSZÁS

A Stilianos Babauszoda hálózat minden egységében kizárólag SHD® (Stilianos Hydro Development) foglalkozások zajlanak. Ezek alkalmával az általunk felépített, komplex módszerrel fejlesztik a gyerekeket, képzett oktatóink. Módszerünk menete az egészséges gyermekfejlődést tartja szem előtt. Nem választjuk külön a fejlesztési területeket, hanem komplexen próbáljuk a gyermeket a foglalkozás alatt fejleszteni. A gyermek fokozatosan jut el a vízhez szoktatástól az úszás alapjainak elsajátításáig, mely vízbiztonságot eredményez és a későbbiekben megkönnyíti a gyermek számára az úszásnemek tökéletes elsajátítását.

ELSŐKÉNT HAGYTUK EL A BÚVÁRREFLEXET CDSM® – TUDATOS MERÜLÉS

A Stilianos Babauszoda hálózat CDSM® (Conscious Diving Stilianos Method) technikát alkalmaz, mely a későbbi légvételes merülés alapjait tanítja meg a gyermekeknek azáltal, hogy már kiskorban tudatosságra épít. A tudatos merülésnek köszönhetően a gyermekek 3 hónapos kortól bármely életkorban elkezdhetik a foglalkozást.

GYERMEKKÖZPONTÚ ÚSZÁSOKTATÁS

A gyermekek 3,5-4 éves korukban kerülnek át úszós csoportba a szülő és az oktató egyeztetése után, ahol már szülő nélkül folytatják az úszás elsajátítását. Oktatóink már a kezdetektől figyelnek rá, hogy a gyermekek a helyes mozgásformákat sajátítsák el, készülve ezzel a későbbi úszásoktatásra.

AZ ELSŐ ZÖLD USZODA

A Stilianos Babauszoda az UV fényes vízfertőtle­nítés alkalmazása mellett a Stilianos Baby Care tisztítószerekkel varázsolja minden helyiségét ragyogóvá, így nem csak környezetünket, de a gyermekek és szüleik egészségét is óvja. Ennek köszönhetően 2019-től a hálózat minden uszo­dája zöld uszoda minősítésben várja a foglalko­zások résztvevőit.

 

 

Stilianos Gyermekuszoda Budapest XV. Kerület

A boldog, kiegyensúlyozott gyermekekért

Stilianos Babauszoda Tura

A boldog, kiegyensúlyozott gyermekekért

Stilianos Babauszoda Szigetszentmiklós

A boldog, kiegyensúlyozott gyermekekért

Stilianos Babauszoda Óbuda

A boldog, kiegyensúlyozott gyermekekért

Stilianos Babauszoda Győr

A boldog, kiegyensúlyozott gyermekekért

Stilianos Babauszoda Diósd

A boldog, kiegyensúlyozott gyermekekért

Stilianos Babauszoda XVI. Kerület

A boldog, kiegyensúlyozott gyermekekért

Stilianos Babauszoda Dunakeszi

A boldog, kiegyensúlyozott gyermekekért