LCF Kids Clubs

 

Az LCF Kids Clubs egy nemzetközi nyelviskola rendszer, ahol a gyerekek már 6 hónapos kortól, egészen 14 éves korig vehetnek részt vidám, hatékony angol nyelvtanfolyamokon és táborokon hazánkban már 25 éve. Klubjainkban a gyerekek a játékos nyelvelsajátítás mellett számos más módon, akár zenés tornával vagy színjátszással és klubrendezvényekkel is elsajátíthatják az angol nyelvet!

Küldetésünk

Az LCF KIDS CLUBSBAN azon dolgozunk, hogy minél több kisgyermek megszeresse az idegen nyelveket.

Fő célunk, hogy a közös feladatok, a közös sikerélmény, az önfeledt, barátságos és bátorító légkör által biztonságot és önbizalmat szerezzenek a gyerekek a nyelv használatában, hogy az angol ne csak egy iskolai tantárgy, hanem annál ezerszer több legyen számukra!

Az LCF KIDS CLUBS módszer lényege

Iskoláinkban a gyerekek az anyanyelvükhöz hasonló módon, természetesen sajátíthatják el az angol nyelvet!

Nyelvtanfolyamaink változatosak, hiszen úgy építettük fel azokat, hogy az egyes feladatok, a nyugodtabb illetve a mozgalmasabb játékok, folyamatosan váltsák egymást, így is segítve a gyerekek figyelmének a fenntartását.

A gyerekek különböző játékokkal és a tanultak ismétlésével elmélyíthetik, kipróbálhatják tudásukat, így rengeteg sikerélménnyel gazdagodnak és ezért növekszik önbizalmuk is. Ezt erősíti még a rengeteg kis barát, a tanárok elismerése és a családias légkör is.

Tanfolyamaink

LCF KIDS CLUBS BABA- MAMA (6 hó – 3 év): Játékos nyelvi klubok a legkisebbeknek és szüleiknek

LCF KIDS CLUBS OVISOKNAK (3 -7 év): Mókás ismerkedés az angol nyelvvel ovisoknak

LCF KIDS CLUBS KISISKOLÁSOKNAK (7-10 év): Vidám angol tanfolyamok kisiskolásoknak, hogy magabiztosan használják a nyelvet

LCF KIDS CLUBS FELSŐSÖKNEK (10 – 14 év): Motiváló, felkészítő angol tanfolyamok tiniknek

LCF KIDS CLUBS NAPKÖZIS ANGOL TÁBOROK: 3 – 14 évesek számára

Próbáljátok ki az LCF KIDS CLUBS nyelvóráit ingyen, minden kötelezettség nélkül! Válasszatok több mint 60 helyszínünk közül és látogassatok meg minket egy ingyenes próbaóra keretében!