Kis Zseni Mentális aritmetika Iskolák

 

A világ legkiválóbb programjával dolgozó mentális képességek fejlesztésére szakosodott Kis Zseni Iskola Magyarországon már 20 városban, 23 iskolával büszkélkedik.

A Kis Zseni szakemberei és csapata több száz éves tapasztalatra támaszkodva azért alapítottak iskolát, hogy minden gyermek a lehető legjobban fejlődjön, és kihozzák belőlük a maximumot.

Programunk 4-12 éves gyermekeknek szól. Mentális aritmetikával foglalkozunk, a japán abakusz, a matematika eszközével és a képzelet segítségével fejlesztjük a bal és a jobb agyféltekét, amelyek programunk által barátságot kötnek, és ezáltal lesznek a gyermekeink Kis Zsenik.

Ez a módszer Japánból származik. A PISA-teszteken is az ázsiaiak szerepeltek a legjobban. Miért is? Ugyanis a mentális aritmetika az oktatásukba bele van építve.

A Kis Zseni Iskola több, mint 100 iskolával, több száz tanárral és több ezer diákkal büszkélkedik Európában. Szakembereink a világ több pontján (kiemelten Japánból) azért dolgoznak fáradhatatlanul, hogy a gyermekek jövőjét jobbá tegyék.

A mentális aritmetika előnyei

A Kis Zseni Mentális Aritmetikai Iskola nem csak egy matematikai iskola, annál sokkal, de sokkal több. Ez egy innovatív iskola, amely az ősi számológép képzeletbeli használatán alapszik. Pozitív hatással van az agy fejlődésére, és sok más képesség is kialakul a gyermeknél. Figyelme megerősödik, és tartóssá válik, könnyebben dolgozza fel és érti meg az információkat, képzelőereje megnő, képeket tud formálni agya segítségével, teljesítménye az élet bármely területén kiemelkedőbbé válik, és könnyebben oldja meg a problémákat.

A „Kis Zseni” iskola résztvevőinél elvárható: gyors és pontos számolás, rendkívüli koncentráció és figyelem, kiváló memória, kifejlett reflex, fotografikus memória, analitikus és logikus gondolkodás, mentális képességek fejlődése, intelligencia növelése, fejlett érzékek (hallás, látás, tapintás), kreativitás, gyors és pontos döntéshozatal, muzikalitás...

Békéscsabán 2018-tól míg Győrben az új 2019-es beiratkozás keretein belül angol nyelvű oktatásra is lehetőség van!